Bestel 3, betaal 2! Op alle sleutelhangers, tassels & kettingen.

Bestel 3, betaal 2! Op alle sleutelhangers, tassels & kettingen.

    Tana Mens - 06 / Dec / 2023

    De perfecte kersttafel creëren

    De feestdagen naderen en dat betekent dat je een warme en liefdevolle tijd wilt doorbrengen met je familie en vrienden. Natuurlijk wil je dan je eettafel zo mooi en gezellig mogelijk dekken voor je gasten. Serviesgoed is meer dan borden, glazen en kommen, omdat het ook de ervaring omvat.

    De perfecte kersttafel creëren
    BLOGS

    Het juiste tafelgerei helpt de sfeer te bepalen door zowel de visuele aspecten van het eten als het algehele thema van het diner aan te vullen. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en je unieke stijl uiten. Bijeenkomsten zoals Kerstmis, Nieuwjaar of Pasen omvatten vaak het serveren van uitgebreide maaltijden, dus investeren in hoogwaardig tafelgerei is een goede keuze. Daarom ben je hier aan het juiste adres!

    Onze collecties zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en maten. Belangrijk om te weten is ook dat al onze producten bij Bazar Bizar op een duurzame manier met de hand zijn gemaakt.

    1. De Cascais Collectie
    Deze collectie is gemaakt van keramiek en is verkrijgbaar in de kleur wit met een vleugje goud. Vernoemd naar het pittoreske stadje Cascais, vangt deze collectie van borden, kommen en mokken de essentie van Portugese elegantie en de aantrekkingskracht van de zee.

    2. De Comporta Collectie
    Deze collectie is gemaakt van keramiek met een craquelé glazuurafwerking. Deze afwerking staat erom bekend bij elk item een verschillende intensiteit van tekening te tonen. Vernoemd naar het serene kustdorp Comporta, omvat deze collectie van borden, kommen en mokken de essentie van het Portugese kustleven.

    3. De Burned Collectie
    Deze kenmerkende collectie gaat verder dan traditioneel tafelgerei en bevat een reeks ambachtelijke stukken, waaronder borden, potten, kommen en potten. Gemaakt van gebrande terracotta is elk item in deze collectie een getuigenis van de schoonheid van natuurlijke materialen.

    4. De Teakroot Collectie
    Dit is gemaakt van teakhout, bekend om zijn mooie nerfpatronen en duurzaamheid. Deze prachtige collectie omvat een diverse reeks essentiële tafelgerei, van borden tot bestek en andere boeiende tafelaccessoires.

    5. De Brass Bestek Collectie
    We hebben niet zomaar gewoon bestek, maar speciale gouden vorken en lepels van messing in de vorm van een palmboom en ananas. Je kunt dat combineren met onze bestekhouders in verschillende kleuren zoals bruin, groen, beige, etc. Deze zijn allemaal gemaakt van zacht katoen.

    Meer tips voor een geslaagd etentje

    • Het middelpunt van je tafel is een goede plek voor creatief gebruik van tafelgerei. Plaats onze Cascais serveerschaal gevuld met seizoensfruit, ornamenten of dennenappels.
    • Zet naamkaartjes op elke stoel. Dit maakt het veel persoonlijker en laat je gasten zich echt welkom voelen.
    • Onze linnen tafelkleden voegen een laag elegantie toe aan je tafelsetting en beschermen je tafel tegen morsen en vlekken. Bovendien is het van topkwaliteit.
    • Doe die saaie platte servetten weg en omarm de kunst van het servetvouwen. Maak vormen zoals een kerstboom, ster of bloem, of voeg een accessoire toe zoals onze met kralen versierde servetring of onze ananas servetring.

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recent bekeken artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Lentekriebels: De beste stoelen voor het nieuwe seizoen
      07 / Mar / 2024

      Tana Mens - 06 / Dec / 2023

      Lentekriebels: De beste stoelen voor het nieuwe seizoen

    • De perfecte kersttafel creëren
      06 / Dec / 2023

      Tana Mens - 06 / Dec / 2023

      De perfecte kersttafel creëren

    • Creëer een gezellig winterwonderland met de Oh My Gee Collectie
      21 / Nov / 2023

      Tana Mens - 06 / Dec / 2023

      Creëer een gezellig winterwonderland met de Oh My Gee Collectie

    • Dromen aan de kust: De schoonheid van handgemaakt meubilair
      21 / Sep / 2023

      Tana Mens - 06 / Dec / 2023

      Dromen aan de kust: De schoonheid van handgemaakt meubilair

    • Nyepi - Ervaar de ware magie van het eiland van de Goden
      15 / Mar / 2023

      Tana Mens - 06 / Dec / 2023

      Nyepi - Ervaar de ware magie van het eiland van de Goden

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »