Over ons

  Wij zijn een interieur- en lifestylemerk geboren uit een passie voor reizen over de hele wereld. Met flagship stores in Antwerpen en Bali belichamen we een coastal lifestyle die geworteld is in handgemaakte, milieuvriendelijke en fairtrade principes. Onze collectie omvat alles van lampen tot spiegels, van meubels tot servies en van kussens tot prachtige decoratiestukken. Bazar Bizar is meer dan een merk - onze stijl is geliefd bij klanten over de hele wereld. We verzenden vanuit Europa en Azië naar 's werelds coolste winkels, hotels, restaurants, strandtenten, architecten en nog veel meer.

  De mensen achter Bazar Bizar zijn Pascale Pelsmaekers en Eddy Roothaert. Terwijl eigenares Pascale voor de creatieve kant van de zaak zorgt en ook het publieke 'gezicht' van het label is, zorgt haar man Eddy voor de logistiek. Als wereldreizigers had het koppel al veel bezienswaardigheden gezien, maar Indonesië voelde als een 'thuiskomst'. Ze werden verliefd op het land, de Balinese cultuur, het traditionele vakmanschap en de mensen. Zo kwamen ze op het idee om een webshop te beginnen voor unieke meubels en originele decoratieve voorwerpen, gemaakt door Balinese huisvrouwen. Elk item is uniek en heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Enkele voorbeelden van items die we maken:

  • Meubels
  • Lampen
  • Spiegels
  • Tableware
  • Kussenhoezen
  • Muurdecoratie

  Ondertussen heeft het echtpaar hun eigen label ontwikkeld en ontwerpen en creëren ze hun eigen collecties van hoogwaardige en luxe decoratieve accenten en huishoudelijke artikelen. Vier tot vijf keer per jaar reizen ze naar Indonesië, waar ze al een team van Balinese medewerkers hebben.

  Alle items zijn (hand)gemaakt op een duurzame manier en bovendien is het een manier om de lokale Balinese economie te ondersteunen. Omdat Pascale en Eddy het hele productieproces zelf verzorgen, houden ze er ook controle over: van productie tot levering. Ze besteden bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, een hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun arbeiders. Dit betekent dat alles wat "Bazar Bizar" aanbiedt zowel ecologisch als fair trade is, en in de toekomst ... zijn ze van plan om dat zo te houden.

  Wil je meer weten over Bazar Bizar en de mensen achter het merk? Aarzel dan niet om ons tecontacteren!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »