Inkopen & verkopen

  Bazar Bizar producten verkopen aan je klanten zonder ze op voorraad te hebben?
  Het klinkt als fictie, maar dropshipping maakt dit werkelijkheid!

  Wij bieden dropshipment aan zonder kosten. Dit betekent dat als je een dropship verkoper van Bazar Bizar wordt, je onze volledige catalogus van producten online kunt aanbieden.
  Je klant plaatst een bestelling in je webshop, jij plaatst de bestelling bij ons en wij leveren direct op het adres van je klant.

  We hebben hiervoor drie opties

  - Handmatig instellen: u voegt de producten handmatig toe aan uw webshop en als u een bestelling ontvangt met een van onze producten, plaatst u de bestelling in onze webshop.
  Zorg ervoor dat u het verzendadres aanpast aan dat van uw klant.  - Droppery: Met dit platform kun je onze catalogus integreren zonder handmatig werk. Bestellingen worden ook automatisch naar ons systeem gestuurd.
  Je webshop moet werken met Shopify, Woocommerce, Lightspeed, Shopware, Prestashop of een ander groot e-commerce platform.


  - Stedger: Met dit platform kun je ook volledig synchroniseren met onze systemen.

  Geïnteresseerd? Contacteer ons voor meer informatie!

  Je kunt onze producten rechtstreeks bij ons kopen, maar als je liever van verschillende merken tegelijk koopt, kun je ons ook vinden op verschillende B2B-marktplaatsen.
  De prijzen op deze marktplaatsen zijn hoger, maar je krijgt verschillende voordelen als je je aanmeldt.
  Wil je onze producten in het echt zien, maar kun je niet naar een van onze showrooms/flagship stores komen? Geen probleem!
  Twee keer per jaar presenteren we onze volledige catalogus in een enorme stand op Maison & Objet in Parijs.

  Volgende data: 5-9 sept. 2024

  Werk je liever met een (lokale) agent? We hebben verschillende opties!
  Klik op het logo voor meer informatie.

  YNot Agency

  YNot Agency
  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »